Help Klushulp Groningen


Beangstigend, zo zien wij de toename van hulpvragen vanuit een groep mensen die nauwelijks kan rondkomen. Niet alleen in de koude en donkere maanden, maar ook in de zomer wanneer er geen kachel hoeft te branden. Om onze dienstverlening bereikbaar te houden voor deze doelgroep willen we onze kostprijs structureel verlagen.

In de basis doen we dit door geen onnodige kosten te maken. Zo hebben we geen pand, dus geen kosten zoals huur of onderhoud. Daarnaast hebben we geen betaald bestuur en maken we geen gebruik van eigen (bestel)auto's. Momenteel gebruiken de vrijwilligers van Klushulp hun privé auto om ter plaatse te komen. Daarvoor ontvangt ieder een kostendekkende vergoeding.

Nu zien we dat wij fors kunnen besparen op zowel de reiskosten als de parkeerkosten. Dat kunnen we doen met de aanschaf van een bakfiets. Omdat wij voor onze hulp slechts een kostendekkende vergoeding vragen, is er geen ruimte om hiervoor een bedrag te reserveren. Een gebrek aan budget houdt dit plan dan ook helaas tegen.

Als oplossingen hiervoor hebben we bedacht om "Het publiek" om hulp te vragen. Daarom hebben we deze link naar een betaalverzoek gemaakt waarmee veilig een bedrag gedoneerd kan worden. 

Liever zelf overmaken? Onze bank gegevens;
NL26INGB0009150823 t.n.v. Stichting Klushulp Groningen

Heeft u vragen over dit project, dan kan u het contact formulier invullen waarna we contact met u zullen opnemen.